Hoți de animale, urmăriți live pe Facebook: „Uitați hoții, stai pe loc, culcat…”

Hoți de animale urmăriți și prinși de polițiști, pe un câmp din județul Galați. Totul a fost transmis live pe Facebook chiar de proprietarul fermei. Cei doi hoți au fost duși la secția de poliție și sunt cercetați penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Toată scena s-a produs vineri, pe un câmp din localitatea Grivița, județul Galați. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat gardul împrejmuitor, din plasă de sârmă, al unei ferme din comuna Grivița, sustrăgând din incinta acesteia trei viței și doi cai.

Hoții au fost filmați de proprietarul animalelor dintr-o mașină în care se aflau și doi agenți de poliție. După o urmărire pe câmp, doi hoți sunt imobilizați și încătușați.

„Uite-i frate cum se fură la Griviță… Uitați hoții, suntem live… stai pe loc, culcat… Grivița trebuie păzită, lasă că păzim noi satul”, se aude pe filmare.


Poliția Galați a anunțat că hoții sunt doi tineri de 24  de ani și 26 de ani. Ei fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

„Polițiștii au depistat, pe un drum agricol de pe raza comunei Liești, doi tineri de 24 și 26 de ani, ambii din localitatea Grivița, cele trei bovine sustrase fiind cu ei. Continuând cercetările, polițiștii au stabilit că, în aceeași noapte, tinerii ar fi sustras, dintr-o gospodărie, doi cai pe care ulterior i-ar fi abandonat pe un câmp, de pe raza comunei Grivița. Cei doi tineri, cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore”, a anunțat IPJ Galați.

sursa video: Paul Popa/Facebook

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.