HALUCINANT. Un bătrân abandonat pe jos pe holul spitalului din Corabia, fără ca vreun medic să-l ajute!

Filmările șocante, cu un bătrân, încălțat cu șlapi, ce are ca bagaj un coș de răchită și care stă în genunchi pe holurile unui spital, neputând să se ridice, au încins Facebook-ul, iar femeia care le-a postat susține că totul s-a întâmplat la spitalul orăşenesc din Corabia. În imagini se vede clar cum cadrele medicale, total lipsite de umanitate și empatie, asistă la ceea ce i se întâmplă bătrânului, îi cer acestuia să se ridice singur pe scaun şi îl ghidează, fără a-l ajuta, deşi, în mod evident, vârstnicul are nevoie de sprijin. Mai mult, el chiar spune, la un moment dat, că abia se poate mișca, pentru că a suferit un accident vascular.

Întrebat de către cea care filmează de cât timp aşteaptă pe holul spitalului, bătrânul spune că e trei ore şi că a căzut. El mai spune că a suferit un accident vascular.

Un cadru medical care apare îi cere bătrânului să se aşeze pe scaun, fără a-l ajuta, iar acesta răspunde: „Nu pot să mă urc, am încercat şi nu mai pot”.

„Nu mai plânge, tataie, că plângi degeaba! Hai să te ajut să te urci în căruţ!”, îi spune femeia care filmează bătrânului. Într-o altă filmare, se vede cum un angajat al spitalului ţine un scaun şi, fără a pune mâna pe bătrân, doar îl îndrumă, verbal, cum să facă să se poată aşeza pe scaun.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.