HALUCINANT. Poliţist, prins cu droguri la Saga Festival

Saga Festival
Saga Festival. Sursa foto: Facebook

Un agent al Brigăzii Rutiere a Capitalei a fost prins cu droguri, în toaletă, de polițiștii antidrog aflați în misiune la festivalul Saga, care a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, în incinta Arenei Naționale.

Polițistul este cercetat și într-un dosar de corupție deschis de Direcția Generală Anticorupție, anul trecut, pe numele a 19 agenți de circulație și cinci polițiști locali.

Scandalul drogurilor de la festivalul de muzică electronică Saga a ajuns și în curtea Brigăzii de Poliție Rutieră. Surse din Poliție au spus, pentru Gândul, că polițiștii antidrog în haine civile au făcut verificări în toaletele Arenei Naționale, unde au folosit aparate DrugTest.

Acuzat şi de luare de mită

Potrivit surselor citate, printre persoanele verificate ar fi fost și S.L., agent în cadrul Brigăzii Rutiere. Asupra acestuia ar fi fost găsită o țigară despre care există suspiciuni că ar fi conținut canabis, însă, în urma testării cu aparatul DrugTest a reieșit că polițistul nu consumase substanțe interzise.

CITEŞTE ŞI: Prins în corzi după dezmăţul drogurilor de la Saga, ministru de Interne dă vina pe ofiţerii anti-drog

Totuși, pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru deținere de droguri de risc, iar țigara găsită asupra lui a fost sigilată și trimisă pentru analizele de laborator.

Surse apropiate anchetei au precizat că același polițist este cercetat și în dosarul de corupție deschis anul trecut, înainte de Crăciun, de ofițerii DGA, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Atunci, 19 polițiști rutieri, majoritatea motocicliști, și cinci polițiști locali au fost acuzați de acte de corupție.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.