Gest extrem al unui milionar, făcut în vila din Voluntari. Ce a scris în biletul de adio!

Virgil Chirica
Virgil Chirica sursa foto pag de FB

Virgil Chirică, asociat cu alți afaceriști de renume într-un proiect imobiliar de anvergură, a fost găsit mort în vila lui din Pipera. Bărbatul ar mai fi vrut să se sinucidă și acum cu patru ani.

Un bărbat a sunat pe 4 februarie, la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că l-a găsit mort pe prietenul lui, Virgil Chirică, într-o vilă din Voluntari. Din câte se pare, afaceristul își programase moartea din timp și stabilise fiecare detaliu. El dorea să moară intoxicat cu fum, cumpărând trei grătare și mai mulți saci de cărbuni. Virgil Chirică a luat în casă cărbunii, unul dintre grătare și substanțe inflamabile pentru aprins focul, pe care le-a dus în baia de la etajul 1.

Apoi a astupat cu bandă adezivă găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, ventilatorul din tavan, dar și partea de jos a ușii de la baie, astfel încât fumul să nu iasă din încăpere. Se presupune că afacerisul a înghițit mai multe pastile din flacoane diferite. Când a simțit că pastilele încep să-și facă efectul, a scris pe o bucată de hârtie, de patru ori la rând, „I am already asleep” (n.r. Sunt deja adormit). Virgil Chrică s-ar fi închis în baie, a aprins grătarul, iar monoxidul de carbon emanat de cărbunii care ardeau l-au ucis rapid. Virgil Chirică era cunoscut în mediul de afaceri, fiind director al diviziei de asigurări a Porsche Finance Group. Potrivit profit.ro, el era asociat și într-un proiect imobiliar în nordul Capitalei alături de Dan Șucu, dar și alți afaceriști importanți, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.