vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăGeorge Simion: "Dacă e nevoie, ne legăm cu lanţuri ca să oprim...

George Simion: „Dacă e nevoie, ne legăm cu lanţuri ca să oprim discriminarea pe bază de vaccinare”

-

George Simion, co-preşedinte AUR, a vorbit într-o emisiune TV despre protestele din Franţa şi Italia privind certificatele de vaccinare şi restricţiile impuse pentru cei nevaccinați. Acesta a declarat că parlamentarii AUR se vor lega cu lanțuri dacă România va introduce un certificat verde, similar cu cel din Franța, unde pentru accesul la supermarketuri, restaurante și evenimente publice e necesară fie dovada vaccinării, fie a trecerii prin boală, fie un test negativ.

„Majoritatea românilor au trecut prin boală, au anticorpi necesari au protecția necesară mult mai de durată și mult mai sigură decât aceste feluri experimentale.(…)Vom fi suficient de vocali astfel încât aceste măsuri și pașaportul verde să nu se introducă în țara noastră. O să ne luptăm și dacă e nevoie ne legăm în lanțuri în Parlamentul României pentru a opri discriminarea pe bază de vaccinare”, a declarat George Simion, la Antena 3.

El a mai susținut că ”în Franța se încearcă separarea cetățenilor între cetățeni buni și răi, un apartheid medical (…) Suntem categoric împotriva certificatului și împotriva oricărei forme de restricție și discriminare.”

De asemenea, George Simion a respins eficiența vaccinurilor, spunând că ”cei care au trecut prin Covid au o protecție mult mai sigură și de durată decât a acestor seruri experimentale”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...