vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăGeorge Simion a RĂBUFNIT în scandalul Canalului Bâstroe: De peste 8 luni...

George Simion a RĂBUFNIT în scandalul Canalului Bâstroe: De peste 8 luni Guvernul știa de operațiunile de adâncire efectuate de Ucraina

-

Liderul AUR, George Simion, a mers în Delta Dunării, în contextul scandalului generat de lucrările efectuate de ucraineni la Canalul Bâstroe.

CITEŞTE ŞI: Simion dezvăluie câţi bani are AUR în conturi

Canalul Bastroe = distrugerea Deltei, spune Simion, care s-a dezlănțuit într-o rafală de acuzații pe pagina sa de Facebook.

Ce mi se pare de-a dreptul strigător la cer este că ucrainenii au folosit la operațiunea de adâncire a Canalului Bâstroe probabil motorină donată de România, susține președintele AUR legat de acest scandal.

„De la fața locului, Simion l-a acuzat pe premierul Nicolae Ciucă de faptul că știa despre lucrările efectuate de Ucraina la Bâstroe de opt luni.

Atac la Guvern

„De peste 8 luni Guvernul știa de operațiunile de adâncire efectuate de Ucraina. Premierul știa încă din aprilie trecut despre dragarea canalului Bâstroe, dar nu a spus nimic pentru că așa li s-a transmis din partea partenerilor noștri internaționali.

MAE n-a făcut nimic, domnul trabucel (Bogdan Aurescu – n.r.) nu mișcă deloc în interesul românilor”, a spus Simion.

Comentând decizia Ucrainei de a considera o parte a brațului Chilia drept „apă internă” a Ucrainei, Simion a numit decizia Guvernului de la Kiev drept „rapt teritorial”.

„România a donat benzină și motorină și Ucraina ce-a făcut cu ea? A adâncit canalul Bâstroe. S-au comportat exact ca rușii, cred că totul li se cuvine”, a declarat Simion.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...