Galați. Bătrân împușcat de polițiști, după ce i-a atacat

FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com
FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com

Un bătrân din județul Galați a fost impușcat de polițiști. Bărbatul de 78 de ani, aflat sub influența alcoolului, i-a atacat pe oamenii legii cu un cuțit și i-a amenințat cu moartea. 

Potrivit IPJ Galați, incidentul s-a produs sâmbătă seara, Poliția Orașului Târgu Bujor fiind sesizată prin intermediul 112, de către o femeie, de 60 de ani cu privire la faptul că o vecină are un conflict cu socrul ei, care ar amenința-o cu un cuțit. Un echipaj de Poliție ajuns la fața locului  a găsit un bărbat, de 78 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care a ieșit din locuința sa, având un cuțit în mâna și a început să-i amenințe cu moartea pe polițiști. Deoarece nu au reușit să-l oprească cu ajutorul unui spray lacrimogen, polițiștii au tras cu pistolul, rănindu-l pe bărbat.

„Bărbatul a fost somat să înceteze acțiunile violente, însă acesta nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au folosit spray iritant lacrimogen, aspect care nu l-a determinat pe bărbat să se oprească. Chiar mai mult, bărbatul s-a îndreptat cu obiectul contondent asupra agenților de poliție amenințându-i cu acte de violență și cu moartea. Întrucât bărbatul a încercat să-l lovească cu cuțitul pe unul dintre polițiști, celălalt polițist, folosind armamentul din dotare, a executat șase focuri în direcția agresorului, în zona membrelor inferioare, neavând timp necesar pentru somație în plan vertical. În urma focurilor de armă trase asupra agresorului, acesta a suferit o plagă împușcată în zona femurului piciorului drept, a căzut la pământ, iar polițiștii l-au deposedat de cuțit și l-au imobilizat”, au relatat polițiștii gălățeni, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.