Gabriela Firea face dezvăluiri despre relația cu Viorica Dăncilă

Gabriela Firea
Candidează Gabriela Firea la prezidențiale?

.Primarul Capitalei, Gabriela Firea , a declarat joi,  la DCNews , că nu dorește să preia conducerea PSD și nici nu pregătește vreo ” revoluție ” în partid.

Primarul Gabriela Firea spune că nu a participat la nicio întâlnire secretă cu lideri PSD unde să discute despre schimbarea Vioricăi Dăncilă din fruntea partidului.

,, În mod normal, niciun om politic nu îşi anunţă 100% intenţiile, pentru că se spune niciodată să nu spui niciodată în dragoste şi politică. Dar nu vreau să mai las aceste zvonuri și strategii de laborator să otrăvească relaţiile dintre noi, anume că eu după această campanie electorală nu voi face altceva decât să cer demisia doamnei Dăncilă în CEx şi să mă așez eu în fruntea unei revoluții (…) Se spune că eu colportez și instig anumiți colegi pentru preluarea puterii în partid după prezidențiale. Vreau să dezmint aceste zvonuri, nu mă ocup cu aşa ceva nici acum, în campanie, şi nici după campanie, veţi vedea, nu voi depune nici cel mai mic efort, nu-mi voi alocă nicio secundă pentru a mă bate să preiau conducerea PSD. S-a spus că aș avea întâlniri secrete cu anumiți lideri din CEx pentru a o da jos pe dna Dăncilă. Nu este adevărat. Nu am participat și nu voi participa la nicio bătălie, nu voi intră în nicio bătălie”, a declarat Gabriela Firea

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.