Gabriela Firea, critici dure către primarul Nicușor Dan. Miza, perchezițiile de la Primăria Capitalei

FOTO: Gabriela Firea/Facebook

Fostul primar general Gabriela Firea critica miercuri poziția actualului primar Nicușor Dan după ce polițiștii au făcut percheziții Direcţia Generală Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din Primăria Municipiului București.

„De cand este Frigusor Ban judecator, anchetator? De unde stie care sunt suspiciunile si la adresa cui? Se substituie organelor de cercetare? Face presiuni asupra justitiei? Ilegalitate înseamnă să-ți bagi joc de bucuresteni si de orașul acesta de aproape două luni de când esti pus în funcție si nu faci nimic. Stai inchis in birou si scrii prostii pe fb. Cu siguranta eu si echipa mea am respectat mereu legea si spiritul ei”, a transmis Firea.

”Va exista cooperare deplină cu anchetatorii”

Primarul general, Nicuşor Dan a precizat miercuri că va exista cooperare deplină cu anchetatorii, potrivit stiripesurse.ro

”Există cooperarea deplină a Primăriei Capitalei pentru punerea la dispoziţie a tuturor documentelor solicitate de către poliţişti. Nicio persoană dintre cele cercetate nu va fi acoperită. Indiferent de funcţia ocupată. Am semnalat în mai multe rânduri că, în perioada precedentei administraţii, s-au petrecut ilegalităţi în Primăria Capitalei. Personal, mă bucur că există astfel de verificări în probleme despre care vorbesc şi pe care le semnalez de ani de zile”, a declarat Nicuşor Dan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.