Frații fostului lider al clanului Duduianu, reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă de omor

Foto, sursa: spynews
Foto, sursa: spynews

Fraţii interlopului Emi Pian, Ciprian şi Graţian, au fost reţinuţi miercuri de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. La acel conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului.

Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, în arest preventiv

Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv, potrivit digi24.ro.

Avocata familiei lui Emi Pian a declarat miercuri că acesta nu era o persoană „agresivă” . El nu a deranjat „absolut niciodată pe nimeni”.

„Este puţin inegal tratamentul. Având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă. Nu era o persoană care să umble cu cuţite după el. Nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate. (…) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, Nu are cui să-i folosească lucrul ăsta”, a susţinut avocata.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.