miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFostul doctor al lui Traian Băsescu, mort de câteva luni în vila...

Fostul doctor al lui Traian Băsescu, mort de câteva luni în vila sa!

-

 Doru Mihail Dinu Cristea, doctor de medicină internă, a fost găsit decedat, săptămâna trecută, în vila sa din satul Cârciumărești, comuna Leordeni. El avea 76 de ani și locuia singur de câțiva ani.

Descoperirea a fost făcută după câteva luni de la moartea medicului, cadavrul fiind în putrefacție. Doctorul avea trei copii, plecați în Canada și Germania. În București, fostul doctor a avut cabinet individual de medicină internă în Sectorul 5, fiind o perioadă chiar medicul lui Traian Băsescu după cum a mărturisit el însuși, acum un an, unei persoane de încredere. De câțiva ani buni, medicul în vârstă de 76 de ani se retrăsese la țară, unde trăia de unul singur, fiind divorțat.

În ultima perioadă nu mai fusese văzut nici de vecini. Aceștia i-au povestit preotului că au încercat să ia legătura cu doctorul acum câteva săptămâni. Poliția a forțat zilele trecute ușa de la intrarea în casă după ce i-a contactat pe copiii medicului. În casă au găsit un cadavru mumificat, căzut, „după câteva luni de stat acolo…”. Preotul locului a spus că mai venea cu botezul la casa doctorului, de sărbători, dar acesta nu întotdeauna era acasă, fiind plecat uneori în străinătate. „Probabil de aici și reticența vecinilor de a-l căuta, de a insista să intre la el în curte, pentru că nu prea era acasă și toată lumea a crezut că era plecat. Pleca mult în afara țării, la simpozioane, la congrese ș.a.m.d. Ne-am pus și noi întrebarea: să stea atâtea luni fără ca nimeni să îndrăznească să intre acolo?!”, a spus preotul, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă, scandal cât casa după ce e la un pas de a nu mai intra în PE: Au furat voturi!

0
Am putea asista la o răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare. Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă la Ambasada Rusiei după ce a câştigat un mandat de europarlamentar România are...