Fostă ospătăriță în conducerea Poliției Locale Sectorul 3. Ascensiunea fulminantă a Amandei Dumitru

conducerea Poliției Locale Sectorul 3
Amanda Dumitru FOTO Facebook

Ospătăriță la Cafeneaua Liberală, secretară la firma șefului filialei PNL sector 3, Alexe Florin, iar acum în conducerea Poliției Locale Sectorul 3.

Este ascensiunea fulminantă a Amandei Dumitru, unul dintre oamenii de încredere ai directorului general al Poliţiei Locale Sector 3, Adrian Bratu, numită director executiv al Direcției Sesizări Ordine Publică la Poliția Locală sector 3.

Este dovada că blatul politic PNL + PSD merge mai departe, iar USL nu a murit, ci doar s-a reorganizat, se arată pe pagina de Facebook Hoția din Sectorul 3.

„Trei formatiuni politice au lasat deoparte orice al interes si s-au asezat la aceeasi masa pentru interesul national. Misiunea noastra este sa schimbam administratia Sectorului 3!”, declara în urmă cu 4 ani Florin Alexe, președintele PNL Sector 3, la semnarea parteneriatului parteneriatului USL Sector 3.

conducerea Poliției Locale Sectorul 3
Șeful Poliției Sectorului 3, Adrian Bratu (dreapta), alături de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, fostul premier Victor Ponta și șeful PNL Sector 3, Florin Alexe (mijloc) FOTO Facebook

Amanda Dumitru a fost angajată la firma penelistului Florin Alexe, First Step Marketing SRL, unde lucrează și soția acestuia, Octavia Georgiana Alexe. Sediul firmei este în strada Reconstrucției nr. 2, sector 3.

Angajarea Amandei Dumitru în funcția de director executiv al Direcției Sesizări Ordine Publică la Poliția Locală sector 3 ridică și suspiciuni de natură penală, nu numai de cumetrii politice.

conducerea Poliției Locale Sectorul 3
Declarația de avere a Amandei Dumitru, în care apar și veniturile obținute de la la firma penelistului Florin Alexe, First Step Marketing SRL

Una dintre condițiile legale prevede că pentru ocuparea acestui post este nevoie de studii postuniversitare, iar Amanda Dumitru abia acum ar fi în curs de finalizare a unui master.

„Vorbim cumva de un caz penal, flagrant, de fals și uz de fals în înscrisuri ??? Resursele Umane conduse din umbră de David Alina sunt sursă de dosare penale care nu vor putea fi oprite.
Blatul PNL + PSD + ALDE este mai mult decat evident !! Selecția anagajaților s-a făcut pe criterii de cumetrie, strict. Extrem de mulți angajați proveniți din firmele lui Alexe și Robert Negoiță, nu mai vorbim, au ajuns bine merci în structura primăriei. Vor fi dați afară imediat după schimbarea politică din 2020, după alegerile locale”, se arată pe paginia de Facebook „Hoția din Sectorul 3”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.