Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, denunţătoare la DNA. Sunt vizaţi Mugur Isărescu, Sorin Oprescu şi Elan Schwartzenberg

Virgil MăgureanuFostă noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Măgureanu, face denunțuri peste denunţuri la DNA. Ea susține că are informații despre infracțiuni de corupție comise de Sorin Oprescu, Crin Antonescu, Mugur Isărescu şi Elan Schwartzenberg.

Alina Măgureanu s-a prezentat din nou luni dimineață la DNA, unde a formulat patru denunțuri referitoare la fapte despre care are cunoștință din perioadă în care era soția fiului lui Virgil Măgureanu, primul șef al SRI.

„Am participat și am fost martor ocular la niște evenimente, fapte, care am eu suspiciunea că ar constitui fapte de corupție. Mă simt obligată să fac acest lucru, în primul rând față de oamenii din această țară. Mai departe laș la latitudinea procurorilor să decidă. Eu am mare încredere într-o schimbare”, a declarat Alina Măgureanu la ieșirea de la DNA.

Ea a mers la DNA însoțită de un avocat, care a explicat că denunțul împotrivă lui Crin Antonescu vizează mai multe fapte de corupție și asimilate corupției, comise atât de el, cât și de soția să, europarlamentarul Adina Vălean. „Fals în declaratile de avere, uz de fals, declarații false în înscrisuri private, trafic de influență, inclusiv el, cât și Adina (Vălean – n.red.). Traficul de influență s-a făcut atât la Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 la acea vreme, cât și la Sorin Oprescu, primarul municipiului București. Avem și probe: acte, înscrisuri, documente și martori”, a explicat avocatul Alinei Măgureanu.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Mare mizerie in tara asta!Toti golanii pozau in oameni cinstiti,ne spuneau sa-i votam,si iata ce aflam despre ei.Eu,unul aveam asa, o vaga banuiala, ca nici Crin Antonescu asta nu e chiar asa cum ne spunea el noua ca este..! Dar,..vom vedea ce vom mai afla!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.