Fost ministru, atac la Ciolacu: Omul chiar e atât de prost cum pare!

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea (USR), a criticat în termeni duri declarațiile premierului Marcel Ciolacu, care a spus că nu găsește în guvern proiectul PNRR.

CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan n-are de gând să se împace cu Ciolacu

„Ca să vă mai spun un lucru, am dat şi eu căutare la prim-ministrul României să mi se pună şi mie PNRR la dispoziţie. Nu există.

Dacă dumneavoastră aţi mai auzit aşa ceva – în Guvernul României proiectul PNRR nu există. Astfel de oameni s-au ocupat de banii dumneavoastră, a spus Ciolacu”, scrie Ghinea pe pagina sa de Facebook.

Cuvintele folosite de fostul ministru la adresa actualului premier au fost dure și tăioase.

Acuzaţii

„Putem afirma cu certitudine că Marcel Ciolacu e un prost. Tocmai a zis la presă că nu găsește PNRR-ul. Cu aerul ăla jovial, de tablagiu care știe misterele universului, dar nu le zice. De fapt, nu există nimic dincolo de privirea bovină. Omul chiar e atât de prost cum pare.

PNRR e un document care e pe site-ul MIPE, cum a fost mereu. De altfel, acum o lună se lăuda că a trimis la Bruxelles propunerea de revizuire a PNRR. Adică a revizuit ceva ce nu găsește? Cum? Înțeleg că poți fi vrăjit de propria propagandă, dar totuși există o limită, unde minciuna devine prostie flagrantă. Marcele, uite, mă: https://mfe.gov.ro/pnrr/. Vai, ce idioți ne conduc!”, a comentat Ghinea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.