Fost deputat de Gorj, prins la volan fără permis

Fostul deputat și prefect de Gorj Dan Ilie Morega a fost prins de polițiști după ce a condus o mașină fără a avea permis de conducere.

CITEŞTE ŞI: PSD şi PNL, ceartă pe candidaţi: Când ați mers pe stradă v-a întrebat cineva de comasare?

La data de 12 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 78 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a condus un autoturism, pe o stradă din localitate, având permisul retras la data de 6 februarie a.c.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile de către o persoană al cărui permis de conducere a fost retras.

În 2021, Morega s-a certat cu un polițist care l-a oprit

Morega nu este la prima interacțiune cu polițiștii, pe străzile din Gorj. În 2021, în spaţiul public au apărut imagini de la un incident care a avut loc pe un drum naţional din Gorj, în urmă cu mai bine de un an şi jumătate, între fostul parlamentar PNL Dan Ilie Morega şi un agent de poliţie, care l-a oprit în trafic pentru o banală verificare, după ce a constatat că nu purta centura de siguranţă.

În imaginile surprinse de camera video purtată de către poliţişti se observă că Morega, care a fost înainte de anul 1989 preşedintele Cooperaţiei din Gorj, este vizibil deranjat de faptul că a fost oprit de poliţist.

„Dacă nu ai auzit de mine, o să auzi”, îi spune poliţistului, care îl întreabă: „Sunteţi de la noi, de la Padeş?”. „Sunt din Patagonia. (…) Ai cinci luni de când eşti la Padeş şi nu mă ştii?”. „Nu ştiu dacă d-voastră mă ştiţi pe mine”, îi replică poliţistul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.