Fiul lui Sile Cămătaru, extrădat din Italia! Fugise înainte de condamnare

foto, sursa: cancan
foto, sursa: cancan

Daniel Balint, unul dintre fiii interlopului Sile Cămătaru, a fost preluat din Italia de către autoritățile române. Acesta va fi plasat în penitenciar în vederea ispășirii pedepsei.

CITEŞTE ŞI: Fiul interlopului Sile Cămătaru, prins în Italia

Conform Poliției Române în urma cooperării dintre IGPR și autoritățile din Italia, astăzi a fost preluat din Italia un bărbat de 26 de ani care era urmărit internațional, în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din România.

Bărbatul a fost preluat de reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor, pentru a fi depus într-un penitenciar, în vederea ispășirii pedepsei. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Vasile Daniel Balint, unul dintre fiii interlopului Sile Cămătaru.

A fugit din ţară

Fiul lui Sile Cămătaru fusese condamnat la închisoare în România, însă nu a respectat măsurile stabilite și a părăsit țara.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis, la data de 6 iunie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, acesta a fost depistat.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei, prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.