Feribotul dintre Galați și Tulcea, oprit la mal de comisarii de la Protecția Consumatorilor

SURSA: CJPC Galati

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor Galaţi au verificat feribotul care asigură legătura pe Dunăre între orașul Galați și județul Tulcea. Aceștia au descoperit mai multe nereguli și au decis să oprească la mal una dintre ambarcațiuni.

Potrivit comisarilor, au fost găsite nereguli referitoare la calea de acces pietoni şi auto, zone nesigure pentru pasageri, neconcordanţe în acte, sistem electric cu potenţial pericol pentru consumatori, lipsa unui regulament de funcţionare, informaţii incomplete și produse medicale în trusa de prim ajutor expirate.

”Ţinând cont de specificitatea zonei, Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi a demarat controale la agenţii economici care oferă consumatorilor servicii de traversare a Dunării de pe un mal pe altul. Chiar dacă discutăm doar despre rezultate preliminare, starea de fapt actuală necesită o importantă îmbunătăţire. Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a elimina potenţialele pericole pt consumatori şi vom oferi consiliere agenţilor economici. În Galaţi, a fost necesară aplicarea unei măsuri imediate de oprire a unei ambarcaţiuni care oferea servicii de transfer pietonal şi auto între cele două maluri ale Dunării şi o amendă de 15.000 lei”, a transmis comisarul șef Sorin Susanu, de la Protecția Consumatorului Galați.

Controalele vor continua la toţi agenţii economici care oferă astfel de servicii, a anunțat Susanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here