Facturile la energie ar putea scădea. Decizia pe care trebuie să o ia guvernanții, potrivit analistului politic Ciprian Purice

România

Analistul politic Ciprian Purice spune că „vestea bună” în ceea ce privește situația economică grea prin care trec românii, mai ales în ceea ce privește energia, este că s-a reușit plafonarea prețurilor la gaze și electricitate. De asemenea, crede că facturile la energie în România puteau fi mult mai mari.

Acesta mai spune și că e un succes pentru că se aștepta să existe oameni politici care să fie de acord cu această „buzunărire” și „jefuire” a românilor prin facturile la energie. „Este un mare act de curaj al politicienilor români fricoși mai ales când aud de Occident. Puteau fi mult mai mari facturile mai ales că suntem predispuși la jefuire și stăm de obicei așa, ca mielul la tăiere”, spune analistul politic Ciprian Purice.

Un al doilea succes care ar putea avea loc ar fi revenirea la piața reglementată și crede că ar trebui să ne întoarcem la acest lucru „măcar un an, doi”, iar facturile ar putea scădea și mai mult.

Întreaga analiză a politologului Ciprian Purice, care a fost invitat la „Interviurile Cetateanul.net”, cu Adriana Bahmuțeanu, o puteți urmări în clipul de mai jos:

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.