joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăEugen Tomac: destinele cetăţenilor Capitalei ar fi mai în siguranţă dacă PSD...

Eugen Tomac: destinele cetăţenilor Capitalei ar fi mai în siguranţă dacă PSD ar părăsi guvernarea

-

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, critică incidentul de vineri dimineaţă de la metrou, când un tren a rămas blocat între staţii și precizează că directorii Metrorex demişi erau numiţi tot PSD.

„Vieţile şi destinele cetăţenilor Capitalei ar fi mai în siguranţă dacă PSD ar părăsi cât mai curând guvernarea. Nu poţi să arunci vina pentru un incident la metrou pe unul sau pe câţiva directori când tu, PSD, ai fost la putere cinci ani din ultimii şase”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El remarcă „elanul” noului ministru PSD al Transporturilor, Felix Stroe, în a demite directorii companiilor de transport pe care le are în subordine, dar ţine să precizeze că „cei demişi tot de partidul-stat fuseseră numiţi”. În opinia preşedintelui executiv al PMP este inadmisibil să fie puse vieţile oamenilor în pericol şi îi cere ministrului Felix Stroe să comunice ce măsuri de fond a dispus, astfel încât „asemenea incidente să nu mai aibă loc şi transportul cu metroul să nu pună în pericol vieţile bucureştenilor”.

Circulaţia metroului a fost oprită vineri dimineaţă timp de peste două ore pe tronsoanele Izvor-Politehnica (M3) și Izvor-Grozăveşti (M1), după ce un jgheab de scurgere a infiltraţiilor a căzut din plafon pe o şină şi a produs un scurtcircuit. Un tren plin cu călători a rămas oprit în tunel, la aproximativ 200 de metri de peron la staţia Eroilor.

În urma incidentului, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, i-a demis pe directorul general al Metrorex, Marin Aldea, şi pe directorul de exploatare, Liviu Dinu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...