Elevii acuză Guvernul de minciună

Primăria Sectorului 5, sectorul 5

Asociații ale elevilor din patru județe, Ilfov și din Capitală afirmă, într-un comunicat, că Guvernul minte când susține că a chemat elevii la discuții.

CITEŞTE ŞI: Ciucă a chemat la Guvern elevii şi părinţii: Grevă fără precedent în Educaţie!

Este vorba de Asociația Elevilor din Constanța (AEC), Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI), Asociația Elevilor din Bacău (AEBc), Asociația Elevilor din Maramureș (AEM) și Asociația Elevilor din Timiș (AETM), potrivit replicaonline.ro.

Comunicat

„Marți, 23 mai a.c., Guvernul a publicat în agendă, afirmând că la ora 11:00 se vor desfășura consultări cu reprezentanții asociațiilor de părinți și de elevi, în contextul grevei generale din învățământ. Asociațiile de elevi din țară nu au fost invitate la consultări, Guvernul mințind astfel în agenda sa de astăzi.Considerăm că această minciună vine în scopul de a denatura opinia publică cu privire la grevă, lucru încercat de Guvern în mod repetat în ultimele zile. Guvernanții își doresc să se folosească de copii, sub pretextul examenelor naționale, pentru a antagoniza greviștii și a duce la oprirea grevei.Ne exprimăm în continuare susținerea necondiționată față de grevă, considerând-o complet necesară. Ne bucurăm că profesorii noștri au pus în final piciorul în prag și că nu se mai lasă batjocoriți de Guvern.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.