Dragnea cere ridicarea sechestrului pe avere pus în dosarul vizitei în SUA

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, cere în instanță ridicarea sechestrului pe avere în dosarul în care este judecat pentru banii cheltuiţi cu o ocazia vizitei din Statele Unite, la inaugurarea președintelui Donald Trump, în ianuarie 2017.

Potrivit procurorilor DNA, Liviu Dragnea ar fi obținut de la Elliott Broidy, unul dintre fundraiserii și vicepreședinții Comitetului de inaugurare al președintelui SUA, Donald Trump: bilete de 250.000 de dolari la inaugurarea președintelui Donald Trump din ianuarie 2017; servicii de imagine de 30.000 de dolari pentru PSD din partea companiei americane de marketing politic Brownstein Hyatt Farber Schreck din Wahsington DC și a consultantului Barry Jackson, fost chief of staff al fostului speaker republican al Camerei Reprezentanților, John Boehner. DNA i-a pus sechestru lui Liviu Dragnea pe aceste sume, în total 280.000 de dolari, obiect al infracțiunii de trafic de influență.

Fostul lider PSD cere ridicarea sechestrului pe avere în dosarul în care este judecat pentru banii cheltuiţi cu o ocazia vizitei din Statele Unite.

Şedinţa de judecată de miercuri se desfăşoară înaintea celei de joi de la Tribunalul Giurgiu, acolo unde Liviu Dragnea cere eliberarea condiţionată.

Decizia de joi a magistraţilor va fi una definitivă. Pronunțarea va fi pe 14 septembrie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.