Două bancomate aruncate joi noaptea în aer

WCENTER 0WFECINDPP NOMEORIG IMGBIBBC - 04281316 FOTO WEBSERVER - img18112 - congegno che clona carte credito bancomat fano - bancomat clonato - LUCA TONI

 

Două bancomate au fost aruncate în aer în noaptea de joi spre vineri.

Primul atac s-a dat în Arad, la o sucursală a Băncii Transilvania de pe Calea Timișorii, potrivit PressAlert.ro. Doi indivizi mascați au luat toți banii după ce au declanșat explozia. Al doilea atac a avut loc în localitatea timișeană Belinț, la bancomatul de la filiala CEC.

Din informațiile pe care le deținem până la această oră știm că azi noapte în jurul orei 3.20, polițiștii au fost sesizați că ATM-ul unei agenții bancare de pe calea Timișorii a fost distrus prin explozie, din interior reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. S-a constatat că doi autori necunoscuți cu fețele acoperite ar fi pulverizat cu ajutorul unui spary vopsea pe camerele de supraveghere. La față locului s-a observat un autoturism de teren de culoare închisă. Încă nu avem suma exactă, banca nu a transmis prejudiciul„, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad .

Un incindet similar a avut loc în urmă cu 3 zile în Sinaia. Un bancomat aflat lângă un hotel din zona castelui Peleș a fost aruncat în aer. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt calificat, distrugere și nerespectarea regimului materiilor explozive.

Bancomate din Arad si Timiș

Două bancomate au fost aruncate în aer în noaptea de joi spre vineri, unul în județul Arad (la ora 3.00) și unul în județul Timiș (la 6:30), au declarat pentru G4Media.ro surse din Poliție.

Citeste si Explozie langa-un hotel-din-Sinaia un bancomat aruncat in aer

Hoții au folosit același mod de operare ca în cazul bancomatului aruncat în aer în Sinaia pe 10 februarie, caz în care nu au fost găsiți încă autorii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.