Dosar penal după accidentul feroviar grav de la Galați

Poliţiştii din Galaţi au întocmit dosar penal, în urma accidentului de tren produse sâmbătă seară în gara municipiului, când o locomotivă a lovit cu viteză garnitura de tren, accident  soldat cu moartea femeii conductor şi rănirea altor trei bărbați.

Infracțiunile sunt „distrugere sau semnalizare falsă”, „ucidere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă”. Ancheta este continuata pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest tragic eveniment feroviar, a comunicat IPJ GalațiAccidentul s-a produs sâmbătă seară, la ora 19:19, un vagon de călători etajat,  aflat garat la linia nr. 4 din Staţia CF Galaţi în aşteptarea formării garnitAurii trenului pentru ruta Galaţi – Mărăşeşti, fiind fost lovit cu viteză de locomotiva care urma să tracteze garnitura, condusă de mecanicul de serviciu, un bărbat din municipiul Tecuci.

Mecanicul de locomotivă dar şi cele trei persoane aflate în vagon au suferit leziuni, femeia conductor intrand în stop cardio-respirator,  ulterior murind la spital, potrivit g4media.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.