DNA face percheziţii la Consiliul Judeţean Hunedoara

HunedoaraProcurorii DNA au făcut marţi dimineaţă percheziţii la Consiliul Judeţean Hunedoara şi la alte şase adrese din judeţ, într-un dosar care ar viza fraude privind organizarea concursului pentru postul de director al unei instituţii din subordinea CJ.

Şefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara, Monica Georgescu, este vizată în dosarul de corupţie.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Monica Georgescu este vizată în acest dosar, în care anchetatorii suspectează fraude privind organizarea concursului în urma căruia aceasta a câştigat postul de director al DGASPC, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara.

Monica Georgescu a exercitat, cu caracter temporar, funcţia de director general al DGASPC Hunedoara din 1 ianuarie 2014. În 17 iulie 2014, a fost organizat un concurs pentru ocuparea acestei funcţii, concurs câştigat de Monica Georgescu.

În acest dosar, procurorii DNA fac percheziţii şi la sediul Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, fiind sigilate mai multe birouri. Unul dintre birourile sigilate, unde au loc percheziţii, este cel al secretarului general al CJ, Dan Daniel. De asemenea, sunt percheziţionate şi biroul Juridic şi cel al Corpului de Control.

Vicepreşedintele CJ Hunedoara, Dorin Gligor, care este preşedinte interimar al instituţiei, a confirmat că procurorii DNA au descins la sediul Consiliului Judeţean, afirmând că au fost sigilate mai multe birouri, iar personalul nu a fost lăsat să intre acolo.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.