Descoperire șocantă într-o casă din Vrancea

O femeie în vârstă de 76 de ani, din Goleşti judeţul Vrancea, a fost găsită moartă în baia locuinţei sale, soţul acesteia fiind transportat la spital, în stare de inconştienţă.

 „Joi, ora 9,47, am fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie din comuna Goleşti, cu privire la faptul că vecinii ei, o femeie şi un bărbat, sunt căzuţi în baia locuinţei. Din nefericire, femeia a decedat, iar soţul acesteia a fost transportat la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare”, a precizat IPJ Vrancea. 

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, la venirea echipajelor medicale, femeia decedase deja. „Joi, ora 9,05, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru două persoane inconştiente în localitatea Goleşti. La solicitare s-au deplasat un echipaj SAJ tip B1 cu medic şi un echipaj SMURD, care au identificat două victime inconştiente în locuinţă, soţ şi soţie, o femeie de 74 ani, fără semne vitale şi fără indicaţie de resuscitare, pentru care medicul echipajului a declarat decesul şi un bărbat de 76 ani, inconştient, a fost preluat de echipajul SAJ cu medic şi transportat la UPU Focşani”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş. Cauza decesului va fi stabilită în urma expertizei medico – legale. În cauza a fost întocmit dosar penal, in care se efectuează cercetări pentru ucidere din culpa, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.