Deputat AUR acuzat că şi-a bătut soţia! Poliţia a intervenit

FOTO: AUR

Deputatul AUR Dumitru Focșa și-ar fi bătut soția, potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS. Femeia a depus plângere la poliție.

CITEŞTE ŞI: Mugur Mihăescu: Partidul AUR se rescrie din temelii

„Astăzi, în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitatea Lumina. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar și persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violență. Polițiștii au solicitat o ambulanță, personalul medical acordând îngrijiri de specialitate femeii, aceasta refuzând transportarea la spital.

Femeia nu a vrut ordin de protecţie

Polițiștii au întocmit imediat formularul de evaluare a riscului, reieșind risc iminent, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, întrucât s-a constatat faptul că la incident a participat și o minoră, a fost solicitată intervenția unei echipe din cadrul D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor”, anunță Poliția.

Nu este prima dată când deputatul are probleme de ordin comportamental. El a fost la un pas să fie exclus din AUR în 2021. Membrii din 27 de organizaţii judeţene au semnat pentru excluderea din partid a preşedintelui AUR Constanţa.

Dumitru-Viorel Focşa (55 de ani) este deputat AUR de Constanţa și a mai fost implicat într-un scandal în 2021, când a lansat un atac la adresa lui Nicolae Raţiu (73 de ani), fiul fostului fruntaş ţărănist Ion Raţiu (1917-2000), pe care l-a numit „retardat”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.