De câte ori pe săptămână se colectează deșeurile în Sectorul 5

FOTO: Salubrizare 5/Facebook
FOTO: Salubrizare 5/Facebook

Persoanele fizice, utilizatorii casnici, din Sectorul 5, trebuie să știe că deșeurile menajere, fracția umedă, recipienți cu capac negru, se colectează o dată pe săptămână.

Compania Salurbizare Sector 5 transmite că pentru a afla ziua de colectare pentru adresa dumneavoastră puteți sunați la 031.9450 sau email la dispecerat@salubrizare5.ro.

Deşeurile reciclabile (fracţia uscată, recipienți cu capac galben) se colectează gratuit, o dată la două săptămâni.

Pentru asociațiile de proprietari, deşeurile menajere (fracţia umedă, recipienți cu capac negru) se colectează de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă.

Deşeurile reciclabile (fracţia uscată, recipienți cu capac galben) se colectează de patru ori pe săptămână, în zilele de marți, joi, sambata și duminică.

În ceea ce îi privește pe agenții economici și instituțiile publice, deşeurile menajere (fracţia umedă, recipienți cu capac negru) se colectează minim o dată pe săptămână şi maxim de şase ori pe săptămână, conform frecvenţei stabilită în contractul cu societatea Salubrizare Sector 5.

Deşeurile reciclabile (fracţia uscată, recipienți cu capac galben) se colectează periodic, conform frecvenţei stabilite în fiecare contract în parte.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.