Dăncilă dă explicații despre proprietățile pe care le deține

Dăncilă dă explicații despre cele patru case pe care le dețin
sursa: Google

Întrebată despre cele patru case pe care le deține, președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că le poate justifica, două dintre ele fiind moştenire de la părinţi şi socri.

Viorica Dăncilă a fost întrebată, joi seară, într-o conferinţă de presă despre cele patru case trecute în declaraţia de avere. Liderul PSD a explicat că tot ceea ce a făcut este prin muncă.

„Totul se poate justifica din declarația de avere. Am fost 9 ani europarlamentar, soțul meu din 1999 este director în cadrul unei companii mari, iar în acel an am început construcția unei case, care nici acum nu este finalizată. Una din locuințe este din partea mamei mele, care a decedat. O altă locuință este tot de la părinții mei. Mai este o casă a socrilor mei, o casă de țară, una modestă”, a declarat Viorica Dăncilă.

Dăncilă a făcut referire și la proprietățile pe care le deține Klaus Iohannis.

„Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu”, a spus Dăncilă.

Soții Dăncilă sunt proprietarii unui apartament, achiziționat, de 100 de metri pătrați iar premierul mai deține unul moștenit, de 40 de metri pătrați. Totodată, Viorica și Cristinel Dăncilă dețin împreună o casă de vacanță de 417 mp și una de locuit de 140 de mp.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.