Dâmbovița. Procurorii au dezvăluit cum s-a produs crima de la hotelul Padina 

Padina
Padina sursa foto pag de FB Zona Montana Pestera Padina

Detalii noi din ancheta crimei produse la petrecerea vedetelor de la hotelul din Padina din Dâmbovița. Procurorii îi contrazic pe cei trei suspecți, care susțin că s-au apărat de bărbatul de 41 de ani.

Potrivit referatului anchetatorilor, victima a lovit prima cu pumnul, dar agresorii, din clanul Fabian, aveau cu ei maceta, care este căutată în continuare. În același referat se arată că locul unde au fost aplicate loviturile nu arată o legitimă apărare, ci intenția clară de omor. Loviturile au fost aplicate în zone sensibile, în special în zona trunchiului și a capului, se arată în referatul propunerii de arestare pe numele celor doi bărbați care l-ar fi bătut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe bărbatul de 41 de ani.

Aceștia aveau cu ei o macetă, spun anchetatorii. Incidentul ar fi început în jurul orei 00:16, când victima l-ar fi lovit cu pumnul în față pe unul dintre bărbați, după ce ar fi făcut glume pe seama soției sale, care dansa pe un scaun. Doi dintre ei au ieșit din bar iar câteva minute mai târziu au revenit în local, unde au continuat conflictul cu bărbatul de 41 de ani, pe care l-au atacat de mai multe ori cu maceta. Bărbatul s-a ascuns sub tejgheaua magazinului, unde erau depozitate băuturile alcoolice, dar loviturile i-au fost fatale.

De asemenea, a fost finalizată și necropsia în acest caz, bărbatul suferind o hemoragie puternică. Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în prezent fiind în custodia anchetatorilor. Ei au făcut mai multe declarații și ar trebui să fie prezentați și în fața medicilor, pentru a se constata dacă au avut discernământ în momentul în care au comis fapta. Crima a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Dâmbovița, iar în urma incidentului un bărbat în vârstă de 41 de ani și-a pierdut viața.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.