Dâmbovița. Interlopii acuzați de crima de la hotelul din Padina, expertizați psihiatric

Padina
Padina sursa foto pag de FB Zona Montana Pestera Padina

Aflați în arest preventiv, suspecții crimei de la Padina vor fi supuși unei expertize psihiatrice. Bărbații sunt frați și cel mai tânăr dintre ei are 19 ani.

Arma crimei nu a fost încă găsită. Cei trei suspecți în cazul crimei de la hotelul de lux din Padina, plin de vedete, au fost arestați preventiv ieri. Ei au încercat să îi convingă pe judecători că l-au înjunghiat pe bărbatul care le-a căzut victimă în legitimă apărare. Eu vor fi supuși unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă au avut discernământ la momentul crimei. Cel care ar fi aplicat lovitura care l-a ucis pe bărbat este Marian Laurențiu, zis și Solomon.

Alături de el la petrecerea din Padina erau și Luis Fabian și un alt apropiat, Armando Fabian. Surse din anchetă spun că cei 3 suspecți fac parte dintr-un clan interlop din București, clanul Fabian. Ei ar mai fi fost vizați și de alte anchete, pentru trafic de droguri, proxenetism și cămătărie. Vor fi audiați sau reaudiați martorii care au fost la hotelul unde a avut loc crima. Cei trei acuzați au depus contestație la măsura arestului preventiv și cer să fie eliberați. Polițiștii continuă căutările pentru a găsi arma crimei, maceta cu care a fost înjunghiat mortal Sorin Anghel, bărbatul de 41 de ani. Acesta petrecea alături de familie la hotelul din Padina. Bărbatul de 41 de ani era patronul unei firme de pază. Conflictul a izbucnit după ce suspecții au făcut comentarii deplasate la adresa soției victimei, acesta sărind la bătaie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.