Curtea de Apel București: fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie poate ieși din țară

Marian Vanghelie

Curtea de Apel București a decis că Marian Vanghelie poate să părăsească teritoriul României, după ce fostul primar al Sectorului 5 a cerut voie să meargă la tratament în străinătate, pentru că ar suferi de „tuse” ca urmare a unui „reflux alimentar”.

De asemenea, instanța a respins cererea procurorilor de arestare a fostului primar, acesta fiind judecat în continuare în stare de libertate, sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de corupție. Decizia este definitivă.

Luna trecută, poliția a sesizat instanța cu privire la faptul că, pe data de 8 septembrie, Marian Vanghelie ar fi încălcat termenii controlului judiciar. Vanghelie a fost reclamat că nu s-a prezentat la Poliția Snagov pentru verificarea controlului judiciar.

El a susținut însă că nu s-a prezentat la Poliție deoarece a fost bolnav. „Mi-a fost rău. Trei zile nu m-am ridicat din pat. După aceea, m-am dus, am dat o declarație. Se poate întâmpla oricui. (…) Am avut febră, polițistul m-a găsit în halat. Ați văzut DNA să nu ceară pușcărie? (…) Eu nu am avut voie să mă duc nici la Constanța pentru studii. (…) Eu nu am nicio problemă, unde să plec? Vreau să fac politică, nu mă scoate DNA din politică”, spunea atunci Marian Vanghelie.

Pe de altă parte, el le-a cerut în mai multe rânduri judecătorilor să fie lăsat să meargă la tratament în străinătate, deoarece suferă de „tuse” ca urmare a unui „reflux alimentar”.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea a nouă infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu și șapte infracțiuni de spălare de bani.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.