Cum primea cocaină în puşcărie fiul lui Sile Cămătaru

foto, sursa: cancan
foto, sursa: cancan

Poliţiştii şi procurorii fac, marţi, 12 percheziţii într-un dosar care vizează, între altele, introducerea de droguri în Penitenciarul Jilava.

CITEŞTE ŞI: Percheziții la Penitenciarul Jilava: fiul lui Sile Cămătaru coordona din pușcărie o rețea de traficanți

Gruparea acţiona în Bucureşti şi Ilfov şi a fost constituită de trei persoane, ulterior aderând alţi şase suspecţi. Liderul, unul dintre fiii lui Sile Cămătaru, coordona activitatea din penitenciar.UPDATE: Surse judiciare au precizat că drogurile erau aduse în Penitenciarul Jilava de către aparţinători. Este vorba despre cocaină, heroină şi cannabis.Cel care a exploatat sexual victimele, prin obligare la practicarea prostituţiei, este Cimpoieru Roberto.

Liderul grupării este Albert Balint, zis Albert Cămătaru, unul dintre fiii lui Sile Cămătaru.

12 percheziţii

Polițiștii din București împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, pun în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară, inclusiv în incinta unei unități de penitenciar.

Este vizat un grup de traficanți de droguri de risc și mare risc, dar și traficanți de persoane. Liderul grupului a coordonat afacerile ilegale din închisoare. Acesta este suspectat că a introdus droguri inclusiv în penitenciar.Începând cu anul 2022, trei suspecți au constituit un grup infracțional organizat, la care au aderat ulterior alte șase persoane, care au acționat, pe raza municipiului București și a județului Ilfov, în vederea comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.