vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCristian Popescu Piedone şi Răzvan Sava, în Parcul Copiilor pe post de...

Cristian Popescu Piedone şi Răzvan Sava, în Parcul Copiilor pe post de Shrek şi Wolverine

-

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, şi Cristian Popescu Piedone, cel care deschide lista de consilieri a PPU-sl la acelaşi sector, au fost văzuţi într-o ipostază mai puţin obişnuită în Parcul Copiilor.

Cei doi erau pictaţi pe feţe, unul fiind Shrek, iar celălat Wolverine, relatează mondonews.ro.

Piedone
Sursa foto: mondonews.ro

Piedone şi Sava au mărturisit că „au dat în mintea copiilor”, spre amuzamentul celor mici, pentru că se aflau tocmai în orăşelul copiilor. Candidaţii au uitat pentru câteva zecei de minute că se află în campanie electorală şi s-au pus pe şotii, spre amuzamentul asistenţei.

Nu s-au abţinut de la nimic. Cristian Popescu Piedone a apreciat vata de zahăr mai mult decât Răzvan Sava, dar rolurile s-au inversat atunci când a venit vorba de maşinuţe sau de montagne russe.

Piedone şi Sava au fost pictaţi pe feţe de un artist de ocazie, care-şi făcea veacul prin Parcul Copiilor şi a fost încântat să-i aibă drept clienţi pe cei doi candidaţi la Primăria Sectorului 4.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...