joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCristian Popescu Piedone, mulțumit de starea utilajelor de deszăpezire din sectorul 4

Cristian Popescu Piedone, mulțumit de starea utilajelor de deszăpezire din sectorul 4

-

Cristian Popescu PiedonePrimarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a verificat sâmbătă seara starea utilajelor de deszăpezire care vor lucra în această iarnă pe raza sectorului și s-a declarat încrezător că totul va merge ca la carte.

„M-am asigurat personal că aceste utilaje au revizia tehnică la zi și am constatat că ele sunt apte ca și peste zece minute să intre în programul de deszăpezire. I-am certat puțin pe cei de la societatea REBU pentru că am cerut să suplimenteze parcul auto cu încă zece freze, pentru că la trotuare suntem puțin deficitari. Degeaba stăm bine la arterele principale, dacă cetățenii nu circulă și ei în condiții optime pe căile de acces, spre metrou, stații RATB”, a declarat pentru Agerpres primarul Cristian Popescu Piedone.

Edilul a subliniat că autoritatea locală are pregătite 65 de utilaje, față de 58, câte au fost anul trecut, și un stoc de 6.000 de tone de sare. Primarul sectorului 4 a solicitat societății REBU ca până la următoarea ninsoare să achiziționeze cele zece freze pentru trotuare.

REBU a făcut sâmbătă seara o demonstrație cu mașinile de deszăpezire pe un circuit din sectorul 4 pentru a arăta că sunt pregătite să acționeze atunci când condițiile meteorologice o vor impune.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...