Cristian Popescu Piedone: Clubul Colectiv a îndeplinit toate condiţiile legale pentru funcţionare

Cristian Popescu Piedone

PiedonePrimarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat sâmbătă că, din punctul de vedere al instituției pe care o conduce, au fost îndeplinite toate formele legale de eliberare a acordului de funcționare pentru Clubul Colectiv.

„Din punct de vedere al atribuțiilor pe care le are Primăria Sectorului 4, pentru emiterea acordului de funcționare avem la dosar îndeplinite toate formele legale de eliberarea acordului de funcționare”, a precizat Piedone.

În ceea ce privește condițiile de eliberare a acordului de funcționare, edilul Sectorului 4 a spus că se solicită contractul de închiriere și contractul de proprietate dacă este proprietar. „Aici este și proprietar și este un contract de locație între proprietar și cel care a închiriat, iar mai departe noi ne uităm la certificatul de la Registrul Comerțului și la fiecare organ abilitat. Dacă desfășoară activitate pe alimentație publică, își face declarație pe proprie răspundere că îndeplinește condițiile legale”, a explicat Piedone.

El a adăugat că, din punctul său de vedere, pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple, ar trebui ca declarațiile pe proprie răspundere „să dispară efectiv” și să se facă verificarea personal, de către inspectorii de specialitate, acolo unde există o aglomerație urbană de peste 100 de locuri, unde există alimentație publică — cantine, restaurante — și numai după aceea să se elibereze acel certificat.

Cetățeanul TV

2 COMENTARII

  1. BREEEEE, nea Piedone, au fost indeplinite , bre, pe hartie, dar in teren ai fost sau ai trimis pe cineva sa vada ce este????sau esti batut in cap? sau ne crezi tampiti pe toti? o hartie se scrie si se rupe, viata unui om e mult mai importanta……nu esti pirotehnist, cum spuneau cei ce te apara , dar functia nu-ti permite (legal) sa semnezi aprobari aiurea , fara niste conditii indeplinite…..despre ce vorbim…..ai participat la moarte unor oameni (indirect) si te aperi cu hartii, semnate tot de dumneata? esti normal ? nu te supara….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.