luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCriminala de la Medicină, eliberată condiţionat! Mai avea de executat 4 ani...

Criminala de la Medicină, eliberată condiţionat! Mai avea de executat 4 ani de închisoare

-

Carmen Bejan (în acte căsătorită Șatran-n.r), studenta din Timişoara care a ucis şi tranşat un bărbat în 2009, a fost eliberată condiţionat, după 13 ani după gratii.

CITEŞTE ŞI: Fiul lui Piedone cere graţierea tatălui său: A fost comparat cu o persoană care a comis o crimă!

Ea avea de executat un total de 19 ani şi 8 luni de închisoare, în urma crimei oribile, și în mod normal trebuia eliberată pe 9 septembrie 2027.

Judecătoria Gherla a decis eliberarea condiţionată a lui Carmen Bejan, care între timp s-a căsătorit şi acum poartă numele de Carmen Şatran. Până în prezent, tânăra a executat 13 ani din pedeapsa de aproape 20 de ani de închisoare primită pentru oribila crimă comisă în iulie 2009, într-un cămin al Universităţii de Medicină din Timişoara.

„Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată şi în consecinţă: Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate SATRAN CARMEN, condamnat la pedeapsa de 19 ani şi 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, din care, suma de 340 lei reprezentând onorar pentru avocatul din oficiu, avocat Bozeşan Maria se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare”, a fost hotărârea definitivă a judecătorilor.

Crima a fost comisă cu ajutorul iubitului

În 2009, Carmen Bejan l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schrott, un bărbat cu care urma să întreţină relaţii sexuale, contra unei sume de bani, într-un cămin studenţesc al Facultăţii de Medicină din Timişoara.

Bejan a fost ajutată de prietenul ei de atunci, Sergiu Florea. Împreună, cei doi au cumpărat un geamantan în care au băgat trupul bărbatului ucis şi urma să îl arunce. Geamantanul a fost pus în portbagajul unei maşini cu care urma să fie transportat, acolo fiind găsit de poliţişti.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...