miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCozmin Gușă denunță blatul presei cu Transgaz

Cozmin Gușă denunță blatul presei cu Transgaz

-

Cozmin Gușă a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care denunță blatul presei cu Transgaz. Gușă dezvăluie că soția unui cunoscut jurnalist a fost angajată la Transgaz doar după „o serie de articole critice scrise de Tache împotriva lui Nelu Sterian, șeful Transgaz”. Acesta adaugă faptul că „articolele s-au oprit brusc după angajare”.

Postarea integrală a lui Cozmin Gușă:

„Celebrului „imaculat” TACHE de la NAȚIONAL: câteva întrebări legate de Transgaz-BRUA, cu răspunsurile aproape incluse! TACHE e un jurnalist care scrie articole interesante deseori și pe care-l citesc câteodată (nu atât de des ca pe colegul său mult mai talentat Boanchiș, care și-atunci când te-njură, te-amuzi!).

Ieri a publicat un articol centrat pe „trioul Murad-Gușă-Rareș Bogdan” unde, pe lângă lucruri adevărate, elucubrează „big time”, din dorința de a-i face servicii penalului primar de la Mangalia, Cristian Radu, cel care poate reedita cu succes celebrul episod „Mătușa Tamara de Litoral” (că tot sunt concesionate plajele Mangaliei știm noi cui …)

Acum, Tache a scris articolul fără să mă întrebe ceva, astfel că n-am altă replică posibilă, decât aceea că mi-am adus aminte c-am făcut și investigații de presă în tinerețe și-l întreb și eu una-alta, care-i chestionează serios obiectivitatea și buna-credință:

A fost sau nu coincidență că soția lui, Mihaela Tache, a fost angajată la Transgaz doar după o serie de articole critice scrise de Tache împotriva lui Nelu Sterian, șeful Transgaz, iar articolele s-au oprit brusc după angajare?

Că soției sale i s-a făcut loc forțat și la BRUA, devenind șefa super-plătită a serviciului marketing, apărând în schimb articole publicitare semnate de același Tache?
(cum ar fi ăsta: https://www.national.ro/…/dupa-brua-transgaz-da-lovitura-cu…)

Sau că Tache se întâlnește des cu „rezerviștii” de la Transgaz, uneori prin zona pieței Alba-Iulia, de unde primește comenzi editoriale pe are le execută prompt în ziar?

Despre ungerea unor ziaristi prin intermediul familie Tache nu discut, așa cum nu vorbesc nici despre un celebru dosar cercetat din plin la DNA care implică fapte despre care are cunoștință.

Deci TACHE băiețaș, înlocuiește-ți prima dată „pereții de sticlă”, apoi ești binevenit să fii moral, corect și drept! GOT IT MAN?!”, a scris Gușă, pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă, scandal cât casa după ce e la un pas de a nu mai intra în PE: Au furat voturi!

0
Am putea asista la o răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare. Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă la Ambasada Rusiei după ce a câştigat un mandat de europarlamentar România are...