Cozi uriaşe la întoarcerea în Capitală din mini-vacanţa de Rusalii! Ce recomandă Poliţia

Centrul Infotrafic anunţă, luni, valori ridicate de trafic pe Valea Prahovei, motiv pentru care se circulă în coloană pe sensul către Capitală la Predeal, Azuga, Buşteni şi Poiana Ţapului.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră – 13:30, se înregistrează valori ridicate de trafic pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană pe raza staţiunilor Predeal, Azuga, Buşteni şi Poiana Ţapului, pe sensul către Capitală al DN 1”, a transmis Infotrafic.

CITEŞTE ŞI: Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui, de Rusalii

Sursa citată a precizat că, de asemenea, trafic intens este şi pe raza localităţilor Comarnic şi Posada, tot pe sensul de coborâre.

În plus, aglomeraţie este şi pe DN 73A, între Pârâul Rece şi intersecţia cu DN1 (Predeal).

Pentru DN 1 Bucureşti – Ploieşti – Braşov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

  • DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – A3 – Bucureşti;
  • DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 – Bucureşti;
  • DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte;
  • DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Fluidizarea traficului

„Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei”, a transmis Infotrafic.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi DN7 Piteşti – Râmnicu – Vâlcea – Sibiu, se circulă fluent, fără evenimente rutiere deosebite în desfăşurare.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanţa de siguranţă între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”, au transmis poliţiştii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.