Concurs pentru profesori care vor să predea la Școala Europeană de la Bruxelles. Salarii de 6.000 de euro

FOTO: Pixabay.com
FOTO: Pixabay.com

Ministerul Educației organizează un concurs pentru ocuparea a 3 posturi la Școala Europeană de la Bruxelles. Candidații se pot înscrie până pe 14 mai 2021. Dosarele de candidatură trebuie depuse la Registratura Ministerului Educației. Dosarele pot fi trimise și prin poșta clasică. Salariile sunt cuprinse între 4.000 și 6.000 de euro.

Sunt scoase la concurs 3 posturi: Matematică cu predare în limba engleză, Chimie-fizică/Științe integrate cu predare în română și germană, franceză sau engleză și Consilier educativ („Advisor” – poziție specifică școlilor europene) pentru care este nevoie de cunoașterea limbilor română, engleză și franceză.

Rezultatele verificării administrative a dosarelor de înscriere și ale evaluării activității profesionale sunt afișate pe 17 mai 2021, exclusiv la sediul Ministerului Educației. De asemenea, planificarea interviului, pentru cei care trec de evaluarea dosarelor, este anunțată pe 17 mai la Ministerul Educației.

Pe 18 mai 2021 candidații vor susține o probă interviu. În aceeași zi sunt planificate „afișarea la sediul ME [Ministerului Educației] a rezultatelor obținute la interviu” și „afișarea la sediul ME a planificării probei scrise”. Proba scrisă și afișarea rezultatelor vor fi pe 19-20 mai 2021.

Contestațiile se depun pe 21 mai 2021 la Registratura Ministerului, în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor.

Rezultatele finale vor fi anunțate tot exclusiv la sediul Ministerului Educației, pe 24 mai 2021.

Mai multe detalii despre acest concurs puteți afla de pe edu.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here