duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCompania Naţională de Investiţii Rutiere are conducere. Din echipă face parte un...

Compania Naţională de Investiţii Rutiere are conducere. Din echipă face parte un fost viceprimar

-

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a numit luni directorul general, precum și membrii Consiliului de Administrație și AGA de la Compania Națională de Investiții Rutiere (CNIR). Din echipa de conducere face parte şi un fost viceprimar.

Funcția de director general va fi ocupată de Valentin Urlan, pentru un mandat interimar.

Valentin Urlan este inginer-constructor cu 22 ani de experiență în domeniu, în elaborarea diferitelor categorii de proiecte UE: proiecte de infrastructură, turism, dezvoltare socială, dezvoltarea mediilor de afaceri, precum și în managementul de proiect, analiză financiară, analiză socio-economică, analiză de risc şi senzitivitate pentru proiectele de infrastructură regională. Activitatea sa cuprinde, de asemenea, și experiență în elaborarea de expertize tehnice, studii de fezabilitate, proiecte tehnice, documentații de atribuire, caiete de sarcini, liste de cantități, evaluări de costuri, detalii de execuție pentru proiecte de infrastructură. În această perioadă a coordonat peste 150 de proiecte de infrastructură de transport în România și Georgia, precizează Ministerul Transporturilor.

Membrii interimari selectați pentru Consiliul de Administraţie de la Compania Naţională de Investiţii Rutiere sunt: Alina Burlacu (expertiză în proiecte și legislație de drumuri și poduri), Daniela Șchiopu (economic), Mădălina Stoian (mediul academic), Victor Giosan (finanțe publice), Bogdan Pușcaș (achiziții publice), Mihaela Ruscior (juridic), Gheorghe Știrbu (mediul de afaceri).

La începutul acestui an, Valentin Giosan a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei primului-ministru. El a fost consilier municipal şi viceprimar la Râmnicu Vâlcea (1992-2000, 2004), subprefect de Vâlcea (2005), secretar de stat la SGG (2005-2009). În această ultimă funcţie a coordonat Direcţia de Politici Publice în procesul de fundamentare şi implementare a sistemului de planificare strategică şi analiză a politicilor publice la nivelul administraţiei publice centrale. Giosan a lucrat în programe de consultanţă ale USAID, DfID, Banca Mondială, Comisia Europeană, Consiliul Europei, UNDP, UNICEF în România, Albania, Serbia, Kosovo, Bosnia-Herţegovina, Muntenegru, Republica Moldova, Tadjikistan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...