Compania de Infrastructură Sector 5 lucrează la modernizarea mai multor zone

Mai multe echipe ale Companiei de Infrastrctură Sector 5 lucrează la reabilitarea și modernizarea mai multor zone din Sectorul 5. Una dintre acestea este pe Strada Baciului. Aici, la fel ca și în alte zone, sunt reabilitate trotuarele și locurile de parcare de reședință din Sectorul 5. „Promitem să schimbăm fața Sectorului 5 stradă cu stradă și alee cu alee”, transmit reprezentanții Companiei de Infrastructură Sector 5.

Se lucrează și pe străzile din spatele arterelor principale. „Nu lucrăm pe principiul „Afară-i vopsit gardul, înauntru…” Vrem tot ce este mai bun pentru Sectorul 5. De aceea și străzile din spatele arterelor principale se bucură de atenția noastră. Aveți aici o parte dintre lucrările pe care le desfășurăm în spatele blocurilor de pe Calea Rahovei”, le transmit cetățenilor din Sectorul 5 reprezentanții Companiei Infrastructură Sector 5.

De asemenea, în această perioadă sunt reparate marcajele locurilor de parcare. „Echipele noastre lucrează în continuu la repararea marcajelor locurilor de parcare alocate de Primăria Sectorului 5. Suntem în fiecare zi pe străzile sectorului nostru”, spun reprezentanții companiei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.