CNAIR a emis ordinul de începere a lucrărilor la Pasajul Domnești. Când se va putea circula

Pasajul Domnești

Ministerul Transporturilor a anunţat vineri că la nivelul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost emis ordinul de începere pentru Pasajul Domnești, proiect estimat la 91,55 milioane lei, fără TVA.

CNAIR a emis pe 5 ianuarie ordinul pentru realizarea obiectivului „Proiectare şi execuţie Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti-Domneşti”, potrivit ministerului.

„Durata contractului de execuţie lucrări este de 51 de luni, dintre care 3 luni proiectare, 24 luni execuţie si 24 de luni perioada de garanţie a lucrărilor”, se arată în comunicatul Ministerului Transporturilor.

Pe 10 mai 2017, CNAIR şi asocierea Straco Grup – Comnord – Specialist Consulting au semnat contractul pentru Pasajul Domnești. Valoarea contractului de lucrări este de 91,55 milioane lei, fără TVA.

Prin realizarea acestei lucrări se urmăreşte, în principal, decongestionarea traficului şi fluidizarea circulaţiei pe Centura Capitalei, unul dintre cele mai aglomerate drumuri naționale din România.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.