Cluj: Cele mai multe persoane din ţară înscrise pe listele de așteptare pentru un vaccin anti -Covid

Situație uluitoare. Județul Cluj are cele mai multe persoane înscrise pe listele de așteptare pentru un vaccin anti -Covid, respectiv 12.600.

În mod paradoxal, în treisprezece judeţe nu există nicio persoană pe listele de așteptare, potrivit situației de la începutul săptămânii, scrie zcj.ro.

Judeţe fără persoane pe listele de aşteptare

Informațiile de pe platforma naţională de vaccinare arată că judeţele unde nu mai e nici o persoană pe listele de aşteptare sunt Călăraşi, Giurgiu, Buzău, Vrancea, Vaslui, Neamţ, Suceava, Botoşani. Același lucru este valabil și în județele Covasna, în Gorj, Mehedinţi, Arad şi Bistriţa Năsăud.

Dacă  în anumite judeţe, cum este de exemplu în Vrancea, nu mai există nicio persoană pe listele de aşteptare de o perioada bună de timp nu același lucru se poate spune în cazul judeţului Buzău. Aici, de exemplu, e prima dată de la începutul campaniei de vaccinare anti- COVID când nu mai e nici o persoană pe listele de aşteptare. Toate sunt programate până la această oră, disponibile în acest judeţ fiind peste 6350 de doze de vaccinuri, Pfizer, Moderna şi AstraZeneca.

Și în alte judeţe din ţară listele de aşteptare fiind aproape goale. Astfel, în cazul judeţului Maramureş figurează pe listele de aşteptare 2 persoane care sunt înscrise pentru a primi vaccinul de la Pfizer.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here