Clotilde Armand vrea ca Primăria Sectorului 1 să construiască o nouă clădire pentru Spitalul de Arși

Spitalul de Arși

Consilierii locali ai Uniunii Salvați Bucureștiul de la Sectorul 1 propun construirea unei noi clădiri pentru Spitalul de Arși, a anunțat consilierul USB Clotilde Armand.

Ea a precizat că Spitalul de Arși (Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri) se află în administrarea Primăriei Sectorului 1.

„Clădirea este improprie pentru un spital de mari arși, la standardele secolului XXI. Am văzut cu toții prea multe dovezi recente în acest sens, confirmate de medici și mai apoi de specialiști. De aceea, consilierii locali ai USB din Consiliul Local al Sectorului 1 am propus realizarea, împreună cu Ministerul Sănătății, a unui studiu de fezabilitate referitor la construirea unei noi cladiri care să găzduiască spitalul acesta la standarde adecvate anului 2016. În plus, solicităm ca Primăria Sectorului 1 să identifice un spațiu pentru o nouă clădire și să o aloce exclusiv în acest scop”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

În ultima perioadă, Spitalul de Arși a iscat un scandal uriaș, după ce mai multe persoane au decedat din cauza condițiilor sanitare improprii. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a decis recent închiderea secției de Terapie Intensivă de la Spitalul de Arși din Capitală.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.