miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăClotilde Armand stârnește hohote de râs, deși situația e de plâns

Clotilde Armand stârnește hohote de râs, deși situația e de plâns

-

Primarul eco-marxist al Sectorului 1, Clotilde Armand, sare în ajutorul refugiaților din Ucraina, dar, simultan, stârnește hohote de râs tuturor care îi citesc postarea de pe Facebook.

Clotilde Armand își începe postarea cu un anunț de zile mari: „Sectorul 1 este alături de poporul ucrainean”.

Primărița nu precizează dacă a vorbit personal cu „Sectorul 1”, în ce limbă și dacă a fost o discuție față-n față, telefonică sau pe internet.

Mai departe Clotilde Armand scrie:

„Sunt mulți ucraineni la granița cu cu România care fug de războiul lui Putin.

Acești oameni și-au lăsat totul în urma lor din cauza unui dictator care vrea să schimbe granițele Europei după cum vrea el.

În aceste momente este nevoie de măsuri urgente de ajutor.

Iar Primăria Sectorului 1 își oferă sprijinul pentru toți ucrainienii aflați în dificultate. Vom asigura condiții pentru toți refugiații care ne solicită ajutorul”.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Au cerut ei refugiații, conducerii ucrainene sa respecte clauzele solicitate de etnici? Îndărătnicia lor de ucraineni rebeli i-a adus în stadiul de criminal pe rusul Putin. Este dureros să vezi mame cu copii în brațe uitându-se cu jind la casele, apartamentele care ard de focul rachetelor. cum să uiți rusește peste noapte când din 1918 rusa este limba universala a celei mai mari țări ca întindere în lume. Ucraina, ucraineană este un apendice cultural slav. De unde până unde xenofobia pentru alte etnii trăitoare în spațiul pus la dispoziție tot de ruși? Ai ajuta pe oamenii nevinovați ce cad victimă conducerii proaste acceptate nu este facere de bine ci risipă de încredere și de energii. Nu este nevoie de război în acest secol sau acest mileniu, este suficient cultura și respectul față de cuvântul dat. De ce s-au bătut albanezii cu sârbii, croații? de ce ceceni urau creștinii? De ce slavii ucraineni , urăsc pe slavii ruși? cine seamănă vânt ? culege furtună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă, scandal cât casa după ce e la un pas de a nu mai intra în PE: Au furat voturi!

0
Am putea asista la o răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare. Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă la Ambasada Rusiei după ce a câştigat un mandat de europarlamentar România are...