Ciucă face reclamă la PSD: Coaliţia cu PSD este singura formulă matematică, inclusiv pe cifrele parlamentare care putea să funcţioneze

Nicolae Ciucă FOTO: gov.ro

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă le-a transmis marţi liberalilor din Iaşi că actuala coaliţie cu PSD este singura formulă matematică, inclusiv pe cifrele parlamentare care putea să funcţioneze şi că lucrează foarte bine cu liderii partidelor care o formează.

CITEŞTE ŞI: Ciucă: Industria farmaceutică este strategică pentru sănătatea populaţiei, cât şi pentru sistemul naţional de apărare

El s-a referit şi la competiţia electorală în perspectiva alegerilor din 2024, cerându-le liberalilor să menţină competiţia, dar în liniile lor de comportament. „Atât vă cer, competiţia să fie una a faptelor şi a ceea ce reuşim să facem.

Să ne vorbim de rău, să ne jignim, poate să o facă oricine, e simplu. Să faci lucruri este mai greu”, a mai spus preşedintele PNL.

Formula matematică

„Coaliţia cu PSD este singura formulă matematica, inclusiv pe cifrele parlamentare care putea să functioneze. Singura. Toata lumea ne reproseaza chestiunea aceasta, este posibil sa ni se reproşeze si mai tarziu lucrul acesta , dar eu am convingerea personală ca a fost singura opţiune pe care o aveam şi nici în momentul de faţă nu se întrevede o alta formula de guvernare si asigurare a stabilităţii politice in tara. Lucrez foarte bine cu liderii celor două partide, lucram foarte bine în ceea ce înseamnă asumarea obiectivelor”, a spus preşedintele PNL.

Nicolae Ciucă a arătat că de aici încolo, începe competiţia politică, care se desfăşoară şi la nivel sectorial şi la nivel local.

Competiţia

„V-aş ruga un singur lucru, menţineţi competiţia, dar în liniile noastre de comportament şi răspuns. Să le răspundem oamenilor cu ceea ce am reuşit să facem şi să le demonstrăm, aşa cum vorbim de fiecare dată, cu bucurie şi laudativ la ceea ce au făcut administraţiile din Ardeal, trebuie să ne uităm acolo şi să vedem că în totalitatea lor sunt administraţii liberale. Dacă avem modele bune de administraţie, dacă avem modele bune de conducere liberală, care au făcut lucruri pentru localitate, pentru judeţ, pentru regiune, acelaşi lucru trebuie să-l facem în fiecare organizaţie, în fiecare filială şi la nivel naţional. Sunt singurele noastre argumente credibile în faţa cetăţenilor”, le-a cerut Ciucă liberalilor din Iaşi.
El a continuat: „Atât vă cer, competiţia să fie una a faptelor şi a ceea ce reuşim să facem. Să ne vorbim de rău, să ne jignim, poate să o facă oricine, e simplu. Să faci lucruri este mai greu”, a spus liderul liberal.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.