Ciucă, detalii de ULTIMĂ oră despre remanieri

Nicolae Ciucă FOTO: gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat că de remaniere este nevoie „ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile şi atribuţiile”, atât de către miniştri, cât şi de către secretarii de stat.

CITEŞTE ŞI: Ciucă intră în miniştri: Eu nu voi mai aproba!

Întrebat dacă anul se va încheia cu toţi miniştrii în funcţie, prim-ministrul a precizat că nu are un glob de cristal.

„De remaniere este nevoie ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile şi atribuţiile”, a afirmat, joi, Nicolae Ciucă, într-o conferinţă de presă la Sinaia, precizând că evaluarea se referă la miniştri şi secretarii de stat.

Remanierea, atributul premierului

„Remanierea este un atribut al premierului şi ea va fi făcută în funcţie de rezultatele şi activitatea fiecărui ministru în parte”, a adăugat premierul.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului Apărării, Ciucă a precizat că „trebuie să ne uită la ceea ce România a reuşit să obţină la Summitul de la Madrid”, MApN fiind „o componentă importantă în demersul politico-militar”.

„Până în acest moment există pentru fiecare dintre noi (…) evaluări care pot fi considerate ca pozitive, dar şi evaluări care pot fi considerate a fi negative. MApN este un rezultat foarte bun pentru noi”, a mai afirmat premierul. Întrebat dacă terminăm acest an cu toţi miniştrii în funcţie, Ciucă a declarat: „Am multe responsabilităţi şi instrumente la nivelul Guvernului, dar un glob de cristal nu am să pot să prezic ceea ce se întâmplă până la sfârşitul anului”.

Numele cele mai vehiculate pentru remaniere au fost Eduard Novak (susţinut de UDMR) şi Vasile Dîncu (PSD). De asemenea, social-democraţii au tot vehiculat iminenta înlocuire a lui Virgil Popescu (ministrul Energiei).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.