Ciucă, contre cu Blaga: Suntem un partid cât se poate de viu în care avem curajul să spunem lucrurile pe nume!

Nicolae Ciucă FOTO: gov.ro

Președintele PNL Nicolae Ciucă nu a dorit să comenteze joi declarația lui Vasile Blaga, care a criticat dur situația în care a ajuns PNL-ul. Actualul europarlamentar le-ar fi reproșat colegilor din Guvern că nu sunt vizibili în spațiul public.

CITEŞTE ŞI: Ciucă, despre tăierea salariilor bugetarilor

„Este o exprimare pe care nu aș vrea nici măcar să o rostesc, nici să o comentez. Partea de exercitare a atribuțiilor de către fiecare ministru și notorietatea lor în public este un aspect care se va concretiza în momentul în care vom lua decizia noilor portofolii la rocada la Guvern”, a spus Ciucă.

Întrebat dacă nu-l îngrijorează faptul că mai mulți colegi de partid consideră că are o relație de subordonare cu PSD, că liberalii au ajuns „ospătarii PSD”, Ciucă a răspuns: „Vă rog frumos să vorbim despre lucruri cât se poate de serioase. Faptul că în PNL au loc discuții și dezbateri pe anumite subiecte arată faptul că suntem un partid cât se poate de viu în care avem curajul să spunem lucrurile pe nume. Acest gen de exprimări nu cred că trebuie să facă de nici un fel subiectul vreunui comentariu sau a vreunei analize”.

Şedinţa de la Vila Lac

Joi seară, la Vila Lac, mai mulți membri din PNL s-au reunit în ședința Biroului Permanent Național (BPN). Temele principale de discuție au fost rotația guvernamentală și negocierile cu PSD. S-au discutat, de asemenea, și problemele din interiorul partidului. Cel mai dur în discurs a fost Vasile Blaga.

„Mai cunoscuți sunt stâlpii decât unii dintre miniștrii noștri”, ar fi afirmat Blaga. Fost șef MAI și președinte al Senatului, acesta s-a mai plâns că PNL este subordonat PSD. „Am ajuns ospătarii PSD”, a mai acuzat Blaga.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.