Cioloş nu se lasă: Îi vrea pe Voiculescu şi Stelian Ion în Guvern! Îl sună pe Iohannis

Dacian Cioloș, sursa: Facebook

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a spus, joi, că premierul desemnat Dacian Cioloș și președintele Klaus Iohannis au un parteneriat.

„Nu știu dacă Dacian Cioloș l-a informat despre stadiul negocierilor, dar vor comunica. Când președintele desemnează un premier, se creează un parteneriat și atunci comunică. Cred că-l va suna, dacă așa a zis, îl va suna”, a spus ionuț Moșteanu.

CITEŞTE ŞI: Cîțu, după negocierile cu Cioloș: „Mi se pare normal ca AUR-PSD-USR să vină cu o soluţie”

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, a explicat că, duminică seara, va fi finalizată lista miniștrilor din Guvernul Cioloș 2. Pe această listă s-ar putea regăsi foștii miniștri ai USR, iar problema ar putea fi tocmai la Vlad Voiculescu și Stelian Ion, miniștri care au fost demiși de Florin Cîțu și din cauza cărora coaliția de guvernare a fost dinamitată.

Duminică finalizează lista

„Duminică seara va fi finalizată lista miniștrilor. Este posibil ca pe această listă să se regăsească și tehnocrați, dar asta vom vedea la momentul finalizării listei.”, a spus Moșteanu.

Întrebat dacă foștii miniștri ai USR ar putea reveni în Guvern, Moșteanu a confirmat.

„În principiu, cred că da. Sunt oameni care au făcut treabă, sunt oameni care au arătat că au curaj și responsabilitate.”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al USR.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.