sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCiolacu vrea reorganizarea MAE: Acum 20 de ani în Dubai veneau doi...

Ciolacu vrea reorganizarea MAE: Acum 20 de ani în Dubai veneau doi români, între timp vin 100.000!

-

Premierul Marcel Ciolacu anunță redimensionarea reprezentanțelor și consulatelor.

CITEŞTE ŞI: Iohannis şi-a mai găsit o excursie: Pleacă în Coreea!

El dă ca exemplu Dubai, unde „acum 20 de ani veneau doi români, între timp vin 100.000″: „Nu-i normal să reaşezăm lucrurile?”.

„Toate ministerele, conform legii în vigoare, se reorganizează, inclusiv Ministerul de Externe. Mai mult, vedeţi care este dinamica. În fiecare zi, în Dubai sunt 100.000 de români în vacanţă. Este normal că dimensiunea reprezentanţelor, consulatelor, din Dubai, din Abu Dhabi, trebuie modificată, ca să fim cu aşteptarea românilor. Legea prevede reorganizarea misterului în integralitatea sa”, spune Marcel Ciolacu.
El afirmă că ministrul de Externe, Luminița Odobescu, are deja un proiect

Demersuri la Ministerul Justiţiei

„Am făcut o procedură, întâi merge la Ministerul Justiției, să vedem aspectul legalității și apoi intră în transpunere. (…) Acum 20 de ani în Dubai veneau doi români, între timp vin 100.000. Nu-i normal să reaşezăm lucrurile? În alte părţi ale lumii nu mai merg, acolo retragem din personal”, încheie Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a transmis reprezentanţilor comunităţii de români din Emiratele Arabe Unite că prin noua reorganizare consulară preconizată la Ministerul de Externe autorităţile de la Bucureşti urmăresc să se ridice la nivelul aşteptărilor românilor din afara graniţelor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...